Σε περίπτωση που είναι η πρώτη φορά που μετακομίζετε σε άλλη πολιτεία, είναι πραγματικά δύσκολο για εσάς να προσλάβετε εταιρείες μετακίνησης μεγάλων αποστάσεων. Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στη λήψη αποφάσεων λόγω των μειονεκτημάτων που μπορεί να έχει, ειδικά στα χρήματα που θα ξοδεύατε. Για να σας προειδοποιήσουμε σχετικά με τις απάτες μετακίνησης, παρακάτω είναι η λίστα με τις 10 κορυφαίες εταιρίες που χρησιμοποιούν δόλιες εταιρείες μετακίνησης μεγάλων αποστάσεων μεταξύ των πελατών τους. Αφιερώστε χρόνο για να το διαβάσετε, ώστε να είστε ενήμεροι και να είστε προετοιμασμένοι σε περίπτωση που θα αντιμετωπίσετε αυτές τις καταστάσεις όταν μετακομίζετε σε μια νέα κατάσταση.

1. Ζητώντας μεγάλο αρχικό cash-out: Ποτέ μην επιλέγετε εταιρείες μετακίνησης μεγάλων αποστάσεων που ζητούν μεγάλο ποσό κατάθεσης μετρητών. Μπορεί απλώς να θέλουν να έχουν τα χρήματά σας και να αποκτήσουν τον έλεγχο της κατάστασης, αλλά υπενθυμίζεται ότι οι αξιόπιστες ετ μεταφορική εταιρεία αιρείες απλώς ζητούν την υπόλοιπη πληρωμή μετά την ολοκλήρωση της υπηρεσίας. Όταν κάνετε κατάθεση, καλό είναι να την κάνετε μέσω πιστωτικής κάρτας. Αυτό σας προστατεύει περισσότερο από οποιεσδήποτε απόπειρες εκβιασμού.

2. Ορισμένες εταιρείες υποτιμούν τις προδιαγραφές σας και στη συνέχεια θα ζητήσουν επιπλέον χρεώσεις: Η μετακόμιση εταιρειών που δεν κοιτάζει το ακίνητο που θα μετακομίσετε αξίζει κάπως να ερευνηθεί. Δεν σας ενοχλεί γιατί είναι τόσο χαλαροί, δεδομένου ότι το ακίνητό σας που θα μετακινηθεί μπορεί να αλλάξει εντελώς τα έξοδά τους; Οι πάροχοι που δραστηριοποιούνται με αυτόν τον τρόπο σίγουρα θα σας επιφέρουν σημαντικές πρόσθετες χρεώσεις αμέσως μετά τις υπηρεσίες τους.

3. Να είστε προσεκτικοί, ορισμένες εταιρείες μετακόμισης χειρίζονται ακατάλληλα τα πράγματά σας: Πρέπει να χειρίζονται σωστά τα πράγματά σας, ειδικά αν τις πληρώνετε για να πακετάρουν τα πράγματά σας. Από την άλλη πλευρά, οι ανεύθυνες μεταφορικές εταιρείες μπορεί απλώς να σπάσουν τα πράγματά σας, οπότε το να λαμβάνετε προτάσεις από κάποιον θα σας βοηθήσει πολύ.

4. Ορισμένες εταιρείες μετακόμισης ενδέχεται να μην παρέχουν ασφάλιση για τα ακίνητά σας: Η ιδιοκτησία μπορεί να καταστραφεί πραγματικά σε ορισμένες περιπτώσεις μετακόμισης, αλλά ορισμένοι μετακομιστές είναι ασφαλισμένοι, ώστε να μπορούν να καλύψουν αυτό το κόστος. Για να βεβαιωθείτε ότι τα πράγματά σας θα καλυφθούν για ζημιές, ελέγξτε εκτενώς τι μπορεί να προσφέρει η εταιρεία μετακόμισης για ασφάλιση.

5. Το προσωπικό και οι υπάλληλοι αυτών των εταιρειών δεν υποβάλλονται σε κανέναν έλεγχο ιστορικού, ούτε καν έλεγχο φαρμάκων: καλύτερα να το ελέγξετε πριν αφήσετε την εταιρεία μετακόμισης να χειριστεί τα πράγματα για εσάς. Θα μπορούσε να υπάρχει υψηλό ποσοστό ακατάλληλου χειρισμού όταν δεν γίνονται κατάλληλοι έλεγχοι όπως αυτός, το χειρότερο είναι να χάσετε τις ιδιότητές σας που κερδίσατε με κόπο.

6. Οι εταιρείες μετακόμισης αποκτούν τον έλεγχο των ακινήτων σας. Τα πράγματά σας είναι όμηροι τους: Αυτό το είδος κινούμενης απάτης είναι πολύ τρομακτικό και είναι απλώς ένα από τα πιο συνηθισμένα. αφού διευκολυνθεί η μετακόμιση, θα σοκαριστείτε για τεράστιες πρόσθετες χρεώσεις. Αυτές οι εταιρείες θα μεταχειριστούν τα υπάρχοντά σας σαν όμηρο και μπορείτε να το διεκδικήσετε μόνο μόλις πληρώσετε τις χρεώσεις που σας επιβάλλουν. Είναι πραγματικά οδυνηρό να βρίσκεσαι σε μια τέτοια κατάσταση. Επομένως, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι όλα είναι ξεκάθαρα και γραπτά.

7. Η γραπτή σύμβαση δεν παρέχεται από τους μεταφορείς σας: Μια γραπτή σύμβαση προστατεύει και τα δύο μέρη. προτού συνάψετε οποιαδήποτε συναλλαγή ή επίσημη συμφωνία, φροντίστε να έχετε αυτό το επίσημο έγγραφο.
8. Σε πολύ χειρότερο σενάριο, μια εταιρεία μετακόμισης θα σας ζητήσει να συνάψετε ένα κενό συμβόλαιο: Μην συμφωνήσετε ποτέ σε αυτό! Η είσοδος σε αυτό το είδος σεναρίου είναι απλώς μια παγίδα – Ποτέ μην το κάνετε ποτέ σε οποιαδήποτε στιγμή και μείνετε μακριά από εταιρείες που επιχειρούν να σας πιέσουν να υπογράψετε αυτό το κενό συμβόλαιο.

9. Συχνή αλλαγή διαφορετικών επωνυμιών επιχειρήσεων: Ψεύτικες εταιρείες αλλάζουν συχνά τα ονόματά τους για να αποφύγουν τη μαύρη λίστα από το Better Business Bureau (BBB) ​​- φροντίστε να ελέγχετε τα ιστορικά των εταιρειών μετακίνησης μεγάλων αποστάσεων πριν τις εξετάσετε.

10. Παρέχουν στους πελάτες τους πολύ χαμηλό ποσοστό: Τελικά, κανένας δεν θα ήθελε να πληρώσει πολλά για τη μετακόμισή του – ίσως χρειαστεί να ρωτήσετε τον πάροχο σας σε περίπτωση που προσφέρει την ίδια υπηρεσία με έναν ανταγωνιστή που είναι φθηνότερος κατά εκατοντάδες δολάρια . Είναι απλώς μια τακτική όπως «δόλωμα και αλλαγή» ή υπάρχουν άλλοι λόγοι για τους οποίους θα μπορούσαν να προσφέρουν ένα πολύ τεράστιο επιτόκιο έκπτωσης;

Γενικά, μπορείτε να αποκτήσετε ποιοτικούς και αξιόπιστους μεταφορείς ζητώντας συστάσεις από τους στενούς σας φίλους, τους συναδέλφους σας, ακόμη και τους συγγενείς σας ή άλλα μέλη της οικογένειάς σας. Εφόσον μπορείτε να αποτρέψετε τις αναφερόμενες απάτες μετακόμισης, δεν θα δυσκολευτείτε ποτέ να επιλέξετε τις καλύτερες εταιρείες μετακίνησης μεγάλων αποστάσεων. Μπορείτε να ρωτήσετε το Better Business Bureau (BBB) ​​για κάποιο εταιρικό προφίλ εταιρειών μετακόμισης, μπορούν να ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ! – Μόλις είδατε κάποιες παρατυπίες, κρατηθείτε μακριά από ύποπτες συναλλαγές.

10 συνήθεις απάτες μετακίνησης που χρησιμοποιούνται από εταιρείες μετακίνησης μεγάλων αποστάσεων